Sorg

Sorg

Sorg og Hypnose


Hvad er sorg?

Du har oplevet en sorg på forskellig måde.


  • Naturlig sorg – den som oplevelse ved at miste
  • Undgår sorg  – den som ikke er blevet bearbejdet endnu
  • Ukontrolleret sorg – den sorg som er ude af kontrol


Du oplever en smerte og en tristhed, hvor intet positivt er i livet. Du kan opleve en vrede, fordi den, som du har mistet, forlod dig/svigtede dig. Du føler dig sårbar, fordi du har mistet en del af din identitet. Du kan opleve en modløshed, hvor du intet foretager dig eller kan foretage dig. Du er på en bakke nedad, hvor der intet lys er. Dit humør svinger op og ned. Du har let til gråd eller vrede.


Bare tanken giver dig følelsen af, at du ikke kommer over det. Du er låst og fanget i din sorg. Du har ikke fået sørget på en rigtig måde, så du føler dig ovenpå igen.


Sorgterapien indeholder 4 faser

1.Chok

2.Reaktionsfasen

3.Bearbejdning

4.Ny orientering – ser fremad


Du kan hopper frem og tilbage mellem reaktion og bearbejdning igen og igen – men du kommer ikke videre.


Hvad gør vi?

Med hypnoterapiens hjælp jeg dig til at du finder troen på dig selv igen. Du finder det positive i at være nærverden igen.


Vi arbejder med regression, hvor du går tilbage i tid til første gang, hvor sorgen kom. Du vil lære af sorgen og kan efterlade sorgen, så du har sørget rigtigt. Du frisætter smerten og healer sårene. Du genvinder roen. Såret bliver helet, så du ikke kradser i det igen. Du finder glæden ved livet igen, hvor du har et normalt forhold til din sorg.


Måden at reagere  på sorg og krise er forskellige fra mennesker. Det kan afhænge af opvæksten og hvilken tilknytning, du har haft til den eller det, som du har mistet. Samt hvordan du har haft det på tidspunktet, hvor du oplever sorgen.


Hvilken forbedring får du?

Du oplever at du har noget at byde på. Du finder din “nye” identitet. Frygten for at blive efterladt igen bliver fjernet. Du får en normal tilgang til at vise følelser offentligt. Du finder de positive minder frem og lever på dem med en ro og glæde. Du finder troen på dig selv igen og ønsker at være nærværende igen.