Jalousi

Jalousi

Jalousi og Hypnose


Hvad er jalousi?


Lidt jaloux er helt normalt. Meget jaloux er ødelæggende i det daglige.


Jalousien opleves ofte i forhold til at miste - kæreste, partner, ægtefælle - at blive efterladt/svigtet.


Jalousien (misundelsen) kan også handle om jalousi at sammenligne sig med folk, der har mere, eller noget andet man stræber efter, men endnu ikke har. Det handler på mange måder om selvaccept. Jalousien kan vedrøre primært de nære relationer i forhold til søskende, venner eller partnere.


Jalousien i parforhold blive dræbende for forholdet, og kan til sidst ødelægge det. Du har ikke den fornødne tillid til din partner. Du ser dig selv checke partnerens mails, mobil, sociale medier eller udspionerer partneren. Du drives af ukontrolleret behov for kontrol. Det kan føre til yderligere misforståelser. Du oplever en vrede, som er svær at styre - måske direkte ondskabsfuld. Ofte fortryder du din adfærd.


Årsagerne kan være mange, det kan bl.a. handle om angst og angsten for at miste. Det kan handle bl.a. om et lavt selvværd, hvor du føler, at du ikke er god nok.


Hvad gør vi?

I hypnosen ser vi, hvor jalousien kommer fra, arbejder med og ophæver den følelse, den bunder i. Du får styrket din selvværd, så du er mere selvstændig og har modstandskraft. Du får kontrol over dine følelser, og bliver bedre til at koncentrere dig mere om dig selv og dine egne problemer.

Vi fjerner din overdreven jalousi, og det betyder ikke, at du skal acceptere utroskab eller andre mennesker taler grimt til dig eller de opfører sig dårligt. Vi fjerner den jalousi, der tager over, hvor der intet er at frygte.


Hvilken forbedring får du?

Du får styr på jalousien, og opnå indre ro og et bedre selvværd. Du slapper mere af, og har det godt sammen med dem, som du holder af uden at kontrollere og bestemme over dem, hvilket ingen mennesker har krav på, men som mange jaloux mennesker tror, de har ret til.