Behandling On-line

Behandling On-line

Behandling - On-line


Du skal bruge enten Skype, Zoom eller Messenger - jeg kan sagtens hjælpe telefonisk med at få det til at køre. Du sørger for, at du har ro og ikke bliver forstyrret. 


Du betaler via MobilPay nr 79497 eller du har overført pengene til min konto.


Forløbet vil være som følgende:


  • Vi har en indledende samtale, hvor jeg får en dybere indsigt i dig som person. Vi skal have kortlagt dit problem, som giver dig udfordringer i din hverdag.
  • Vi skal snakke om, hvordan du gerne vil have - tanker, følelser og adfærd
  • Vi skal snakke om, hvordan det er at være i hypnose - og lidt om, hvad hypnose er.
  • Vi skal have dig til at sidde/ligge godt, så du kan høre min stemme - samt at jeg kan se dig.
  • Hypnose
  • Opfølgning på sessionen.


Casestory:

Sofia ved Ringsted

Sofia har det svært socialt, fordi hun lider af tisse-trang, og frygt for ikke at komme på toilettet. Vi har brugt messenger i vores sessioner. Nu har Sofia det så godt, at hun kører selv bil, besøger venner og har taget på en 10 dages tur til Malaga i Spanien.


Albert ved København

Albert havde nåleangst, og begyndte at græde og hypperventilere, når snakken faldt vaccinationer (Corona). Vi har brugt messenger i vores sessioner. Nu er Albert vaccineret, og har fået 3. stik.


Anne i USA

Anne var rejst til USA sammen med en veninde. I Los Angeles får Anne et angstanfald, hvor hun er meget svær at kommunikere med. Veninden ringer hjem til Annes forældre. Anne har for år tilbage været i behandling for græsallergi. Forældrene kontakter mig, og jeg får efterfølgende kontakt til veninden. Via telefonen begav Anne og jeg os på en rejse ind i det ubevidste og ind til angsten. Jeg er på højttaler, og kan med jævne mellemrum spørge veninden til "hvordan det går med Anne". Halvvejs hviskede veninden: "hun slapper fuldstændig af nu - fortsæt, Torben - fortsæt Torben." Efter hypnosen har jeg kort en snak med Anne, og beder hende om at sove. Det er en kæmpe energiudladning at have angst. Jeg snakkede med veninden som smågræd, fordi hun havde stået i den voldsomme situation. Vi får snakket situationen i gennem, og får sat tingene på plads. Veninden slutter : "Tak, hvor er det godt, at vi fik fat i dig. Mange Tak". Jeg lavede hypnose på Anne dagen efter. Anne kunne klare flyveturen hjem.


Klik for at sende en besked eller booke en tid