Højdeskræk

Højdekræk

Højdekræk og Hypnose


Hvad er højdeskræk?


Du oplever højdeskræk som yderst ubehagelig, enten på dit arbejde eller hjemme/ferier.


Du mister kontrol over dig selv, når du bliver bevidst om højde. Du har ubehagelig følelser, som kommer på et split-sekund. Du vil flygte væk – meget hurtigt – i sikkerhed. Du slapper først af, når du har kontrol igen.


Ligesom andre fobier, kan højdeskrækken være opstået alene på baggrund af nogle forestillinger og ideer du har om. Det er, hvad der sker, som er farligt, eller du har hørt andre tale om eller set, som du var bange for.


Angsten er et symbol og stammer fra et andet område, hvor det er angstfølelsen, der går igen. Den bliver udløst i forskellige situationer af usikkerhed eller fravær af tryghed.


Hvad gør vi?


Hypnose virker effektivt og hurtigt på højdeskræk og andre fobier. I hypnosen, ophæves den følelse af angst, som dit ubevidst har for højder.


I hypnose undersøger vi årsagen til højdeskrækken, hvorefter denne løses og opløses i hypnosen. Vi opløser den uhensigtsmæssige programmering, sindet har foretaget.


Hvilken forbedring får du?


I hypnosen ophæves højdeskrækken, og du vil kunne bevæge dig rundt i en normal hverdag, og vil i ro og mag have en naturlig og afbalanceret frygt for højder.