Ordblind

Ordblind

Ordblind og hypnose


Jeg har teknikker, som ikke bliver brugt af skolen, og som hjælper dig med at lære at stave på en anden måde og en måde at læse på, som gør, at du læser hurtigere end idag. Du er rigtig god til at se (at tænke i billeder), fordi du har udviklet det i stedet for at være god til at læse og skrive.

Din rigtige gode evne “at tænke i billeder” udnytter vi.


Herudover hjælper hypnose på din lave selvtillid, din koncentration og fokus.


Hvorfor hypnose og ordblindhed?

Inden du fik konstateret, at du havde ordblindhed, har du oplevet en følelse af at være anderledes. Du kan have oplevet at blive moppet af dine klassekammerater. Du har haft svært ved at følge med i undervisningen og holdt dig tilbage i undervisningen, fordi du sjældent havde overblikket over emnet og dine lektier.

 

Dine forældre kan have været opgivende over at skulle lære dig at læse og skrive. Du har følt dig “ikke god nok”. Du har tit vidste, at du ville få nederlag på nederlag inden, at du skulle sætte dig og lave lektier.

 

Efter at systemet gav dig stemplet, at “nu er du handicappet”, så blev du taget ud det normale skoleskema og skulle følge specialundervisning. Her blev du mødt med undervisningsmaterialet, som var lettere og fra tidligere alderstrin,  f.eks. materiale fra 3. klasse, selvom du gik i 5-6. klasse.

 

Hypnose giver dig en bedre selvforståelse af, at du er god nok, som du er. Din koncentration og fokus bliver øget markant.

 

Hvad gør hypnosen?

Du får styrket dit selvværd og selvtillid. Du bliver meget koncentreret om dine opgaver og lektier. Du kan foksere på det du gør og kan – og ikke hele tiden tænke på, hvad du ikke kan.

Du bliver øvet og trænet i en stave-strategi som er en visualiseringsteknik, hvorved du lærer at stave med din egen teknik og ikke skolesystemets. Du vil lære en “skimme-forstå-teknik”, som hjælper dig med at øge din læsehastighed.

 

Jeg kan anvise til Amalie, 18 år, som har fået markante forbedringer på alle områder.

 

Ring og få en snak om dette.