Klient udtalelser

Klient udtalelser


Klient udtalelser


Rikke – angst  for transport med bil/tog

Min angst var blevet så stor, at jeg ikke kunne arbejde længere. Jeg kontaktede Torben, da han var den eneste, som lavede behandling hjemme. Jeg har været tilbage i min fortid og blev hjulpet fri af min angst. Jeg kører nu både i bil og med tog  – med en frihed og et smil på læben. Jeg er fri af min angst. Jeg har følt mig tryg og sikker i forløbet. Torben får mine varmeste anbefalinger.


Linda – rygestop – 40 år som ryger

Jeg har prøvet alt. Intet virkede. Torben lagde en plan for behandlingen. Efter 1. gang røg jeg kun 2 cigaretter, efter 2. gang var jeg røgfri og efter 3. gang stadig røgfri. Jeg var meget skeptisk og ønskede kontrol i alt, men Torben har vundet mit hjerte. Jeg kan varmt anbefale Torben – ikke kun som en fantastisk terapeut, men han er også et utroligt indsigtsfuldt menneske.


Anja – rygestop – gravid

Jeg har prøvet flere gange at stoppe uden held. Jeg er nu gravid og er top-motiveret. Jeg konsulterede Torben – han fik mig til at tro på mig selv som kommende mor, og fandt det som motiverer mig. Jeg fik én behandling. Jeg havde planlagt 2 yderligere session, men dem aflyste jeg. Det er top effektivt – og jeg er nu røgfri. Og jeg skal være mor – en røgfri mor. Jeg anbefaler varmt og inderligt Torben.


Lina – smerte gennem 2 år

Jeg er faldet af min hest og havde slået ryggen med en diskusprolaps. Jeg var så hæmmet og ødelagt af situationen og smerten, at jeg intet foretog mig. Efter 1. gang var 60% af min smerte væk, og efter 2. gang var der kun 5-10% tilbage af min smerte. Jeg rider og løber nu. Torben laver mirakler.


Karin – modløs/deprimeret

Jeg har gennem et langt liv været ked af det. Jeg har aldrig sagt fra. Jeg har levet med en alkoholiseret mand, som har givet mig et lavt selvværd. Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg kunne græde uden grund. Jeg følte, at jeg vågnede op om morgen, og dagen så sort ud. Jeg fik konsultation hjemme, hvor jeg er tryg. Efter 1. session havde jeg en underlig let følelse i kroppen. Jeg fik kommentarer fra andre om, hvad jeg havde gjort ved mig selv. Jeg har fået 3 sessioner, og jeg er lykkelig. Jeg kan ikke tælle en eneste minus-dag længere. Jeg vil ønske, at alle kunne få en bid af Torbens behandlinger. Jeg er en glad kvinde, som nu siger fra og respekter mig selv. Jeg skulle have gjort det for lang tid siden.


Martin – 10 år og ADHD – angst for at dø

Vi henvendte os i håb om et mirakel for vores lille guldklump. Det fik vi. Martin var en indelukket og sky dreng, som mange gange om dagen tænkte på, at han skulle dø. Han var bange, rigtig bange. Han var hele tiden i konflikt med sine omgivelser. Det var ikke til at bære. Martin er i dag på fuld omgangshøjde som hans kammerater. Udadvendt og en meget glad dreng. Hans indlæring er forbedret markant – faktisk uden sammenligning. Vi har fåetvores dreng tilbage. Hvordan Torben gjorde det, er vi ligeglade med – vi ser på resultatet. Vi anbefaler alle, der har børn med adfærdsproblemer at kontakte Torben. Det kan du også trygt gøre.


Annette – 52 år og vægt 115kg

Jeg var led og ked af mine mange kilo, hvor jeg siden sidste fødsel stille og roligt tog flere kilo på. Min vægt og mine spisevaner var ude af kontrol og jeg dyrkede ingen motion. Jeg har prøvet alle former for slankekure og diæter – intet har hjulpet i længden. Alle kilo jeg smed kom igen på. Torben mødte mig, hvor jeg var. Vi lavede en plan, hvor jeg nu har tabt 20 kg. Jeg har fået ryddet op i mit lave selvværd. Ikke bare taber jeg mig, men jeg har fået mod på at efteruddanne mig, og jeg har – sammen med Torben – realiseret min drøm om at vandre i Spanien – Pilgrimsruten 774 km. Jeg dyrker også motion nu – Hvis du skal tabe dig, så SKAL du kontakte Torben. Du kommer til at føle dig meget sikker og tryg.


Erik – sexuel blokering

Jeg mistede evnen til at præstere sexuelt. Gennem 6 måneder kunne jeg ikke tilfredsstille min kæreste. Det blev ligeledes et kæmpe problem i dagligdagen – på arbejdet, da jeg mistede troen på mig selv. Efter 2 sessioner hos Torben fik jeg opgaven: test dig selv. Efter den weekend behøvede jeg ikke flere session – alle var fuldt ud tilfreds. Tusind tak, Torben.


Klik for at sende en besked eller booke en tid