NLP

Hvad er NLP


NLP - hvad er det?


NLP stammer fra forståelsen af kommunikation og psykologi. NLP er forkortelse af Neuro-Lingvistisk Psykologi.


Neuro – sindet bruger fysiologisk nervesystemet til at opleve og kommunikere med andre personer

Lingvistisk – her sker en bearbejdning og sindet vil kommunikere med tanker og sprogmønstre

Psykologi eller Programmering – i løbet af vores opvæskt og livet bygger og skaber vi mønstre på baggrund af erfaringer, selv-lærte mønstre. Det betyder, at vores kommunikation afhænger af vores personlighed, som er skabt.


NLP kan beskrives, som en forståelse af en moderne psykologi. Den forståelse har udviklet gode og stærke værktøjer, som jeg benytter tilat skabe forandringer i dine uhensigtsmæssig mønstre.


NLP bruger jeg til:

 

Coaching og Mentaltræning

Terapi - behandling af angst, fobi, stress m.v.

Motivering i coaching og terapi

Udvikling af personens evne til at lede sig selv og udvikle den indre leder

Aktiv og gode værktøjer til at skabe rammer for livsglæde

Effektiv til at give selvindsigt


NLP bruges af mange coaches, terapeuter og behandlere, som værktøj i terapi og coaching. Der er ikke noget usædvanligt  i NLP. Det er en bedre og mere fokuseret måde at arbejde med mennesker på. Derfor ser vi at de de gamle metoder er på vej ud.


NLP koncentrerer sig om, hvordan vi bruger vores hjerne mest hensigtsmæssigt. Din hjerne er hele tiden aktiv; Det er både bevidste aktivitet og ubevidst aktivitet. Vi har hele tiden tanker og følelser, som psykologisk set hjælper os eller begrænser os. Det er få mennesker, som er bevidst om, hvordan hjernen og underbevidstheden styrer dem i dagligdagen. Vi har vaner, holdninger og tankespind, der er så uheldige, at vi har svært ved at være lykkelige mennesker, at nå vores mål, at kommunikere godt med andre osv.


Værktøjer giver muligehed for at blive bevidst om udnytte hjernens måde at fungere på, og du vil derfor hjælpe dig selv med at fokusere på de tankemønstre, der gør forskellen på, om du lykkes eller ej. NLP hjælper med at skabe bevidste værktøjer til at bruge din hjerne konstruktivt. Det giver en anden måde at se livet på og hvad du kan opnå i livet. I stedet for begrænsninger, så skaber det muligheder. Det giver et mere positivt livssyn, mange oplever at blive mere kreative, målene i livet bliver lettere at nå, en bedre og mere konstruktiv tankegang, måske  tolerant over for andre.


Klik for at sende en besked eller booke en tid