Astma-Allergi

Astma og Allergi

Astma og Allergi - HypnoseHvad er astma og allergi?

Allergi sker som en reaktion fra dit immunsystem overfor nogle særlige stoffer. Disse stoffer markeres som farligt, når kroppen rammes. Dit immunsystem er klar til kamp mod de stoffer, hvor der er sat et flag “farligt” og producerer histamin.


Allergien kan komme af arveligt-, køns-, race- og aldersbestemt. Der er fire miljømæssige faktorer, der hævdes at fremkalde allergi; udsættelse for smitsomme sygdomme i den tidlige barndom, miljøforurening, allergene (et allergen er et stof, som kan frembringe allergi) niveauer, og kost ændringer.


Nogle gange er det uundgåeligt at komme i kontakt med det allergen. Du behøver ikke leve med dette, og det behøver ikke at være sådan. Der er en måde at slippe. Du kan lære din krop at give de rigtige reaktioner mod dit allergen. Du kan gøre dette ved hjælp af hypnose. Selvom der ikke er nogen måde at helbrede allergi på, er der måder at forvalte reaktionerne.


Uanset hvad årsagen er, er allergi er et mareridt for nogle mennesker.


Hvad gør vi?

I hypnosen for allergi skabes, der et billede af dig udsat for allergener – skridt for skridt. Først forestiller du dig en kopi af dig selv i kontakt med et hvilket som helst stof. Så forestiller du dig kopien i kontakt med allergenet og endelig dig selv i kontakt med allergenet. Når du forestiller dig at du er i kontakt med allergenet uden reaktion, kopieres denne situation til underbevidstheden.

Din underbevidsthed kan ikke skelne mellem de virkelige og de imaginære situationer. Når underbevidstheden ser, at du er i kontakt med allergi-genet uden en reaktion, så vil den fortælle din krop, at den kan fjerne det “farlige” flag for dette stof.


Hvilken forbedring får du?

Du er næsten allergifri. Du er næsten astmafri. Du er næsten fri af medicin. Men du er fri af besværlighederne.