Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk og Hypnose


Hvad er tandlægeskræk?

Du oplever det som traumatisk at gå til tandlægen. Det er frygten for smerten, miste tænder eller andre tanker. Når du først har fået overbevisningen om frygten sat i underbevidstheden, så er det svært at stoppe de negative tanker og følelser.


Angsten overtager og styrer. I tandlægestolen overgiver du dig til en anden person. Du har ikke kontrollen længere. Du reagerer alene på lugten hos tandlæger, hvilket mange tandlæger også er opmærksom på efterhånden.


Du bliver fysisk dårlig hjertebanken, svimmel, kvalme, sveder – endda kaster op og besvimmer. Flere uger i forvejen, kan din tandlægetid fylde så meget i tankerne, at du ikke kan koncentrere dig om daglige gøremål.


Hvad gør vi?

I hypnosen og hypnoterapien finder vi og fjerner de følelser, der ligger og blokerer for, at du fungerer normalt med tandlæger og tandlægebesøg. Hypnosen hjælper med at finde frem til årsagen til tandlægeskræk. Vi ophæver den oplevelse, der var årsagen. Her bruger vi regressionsterapi til at finde angst og den trigger, som udløser den. I hypnosen styrker vi dit selvværd, så du fremover har nemmere ved at håndtere den presset situation, hvor du skal til tandlæge.


Du får værktøjer, så du håndterer din indre uro. Gennem selvhypnose kan du blive bedre til at slappe af og forestille dig selv på en positiv måde i en situationen.


Hvilken forbedring får du?

Du bliver i stand til vedligeholde dine tænder og tandlægebesøg bliver lette og ubekymret. Du bliver i stand til at gå til tandlæge i kontrol, balance og indre ro.


Du har kræfter og overskud til at fokusere på dine daglige gøremål, selvom at du skal til tandlæge.