Generthed

Generthed

Generthed og Hypnose


Hvad er gernerthed?


Generthed kan beskrives som en mildere grad af socialangst. Du behøver ikke at have en dicideret angst.


Du er utilpas i andres selskab, hvor du ikke kender menneskerne eller føler dig tryg. Nogle er kun generte overfor det modsatte køn. Det er en følelse af lammelse, hvor du ikke ved, hvad du skal sige eller gøre af dig selv. Du ønsker at være helt i baggrunden eller forsvinde helt. Du får rødme og meget utilpas i siuationen. Du kunne aldrig drømme om at tage initiativ i et social sammenhæng. Du kan samtidig med have præstationsangst. Du bliver let mundlam og er fysisk utilpas.


Du finder på undskyldninger for at komme til særlige sammenhænge. Du kan tidligere have været i en situation, hvor det var ubehageligt og dårligt. Dit ubevidste sind laver en generalisering, hvor alle efterfølgende situationer, som ligner denne bliver opfattet, som ubehagelig og dårlig før det sker.


Hvad gør vi?


Vi arbejder med at fjerne årsagen – den første begivenhed – som er grundlaget for din generthed. Med hjælp af samtaleterapi og hypnose arbejder vi med dit selvværd og styrke din selvtillid.

Jeg bruger teknikker fra NLP og hypnoterapien til at skabe ro og balance.


Hvilken forbedring får du?


Du får værktøjer og ny energi, der gør dig stærkere både fysisk og psykisk. Du vil føle dig mere afslappet og rolig i din tankgang, og den måde du tænker på.

Du få specifikke værktøjer til håndtering af samtaler og møde med andre mennesker.