Flyskræk

Flyskræk

Flyskræk og Hypnose


Hvad er flyskræk?


Flyskræk er meget ubehageligt. Det kan helt afholde dig fra at opleve verden. Hvis du rejser meget eller bare gerne vil på ferie indimellem, så bruger du ekstrem meget energi på at komme fra A til B. Når du flyver, overlader du kontrollen til andre og du må tror på, at alt er ok. Vi kræver i dag at have kontrol og styr på tingene, og kan finde det yderst ubehageligt at overlade styringen til andre.


Dette kan også være en årsagen til flyskrækken, ligesom en tidligere oplevelse kan være det. Du kan have været i en stresset periode, hvor du har mistet kontrollen og i den periode har du set film eller dokumentar med flystyrt, herved kan du udvikle en angst for at flyve.


Du kan have det svært med med mange mennesker og mindre rum – denne fobiske tilstand kan udvikle angst for at komme op at flyve.


Ligesom andre fobier, kan flyveskrækken også være opstået alene på baggrund af nogle forestillinger og ideer du har om, hvad der kan ske, eller noget du har hørt andre tale om eller set, som du var bange for.


Hvad gør vi?

Hypnose virker effektivt og hurtigt på flyveskræk og andre fobier. I hypnosen, ophæves den følelse af angst, som dit ubevidst har om at flyve.


I hypnose undersøger vi årsagen til flyskrækken, hvorefter denne løses og opløses i hypnosen. Vi opløser den uhensigtsmæssige programmering, sindet har lavet.


Hvilken fordring får du?

Du kan flyve i ro og mag fremover – med en naturlig tilgang til en flyvetur.