Ludomani

Ludomani

Ludomani og Hypnose


Hvad er ludomani?


Du oplever store fristelser fra de mange online spil, tips, lotto og udbud af hverdagsspil, casinoer, spillemaskiner m.v.


Du ønsker den store gevinst. Din søgen mod gevinsten betyder små investeringer og gældsætning, desværre mange bække små – giver en stor å. Du satser måske det hele på en gang. Du lyver og bedrager dig selv. Du lyver og bedrager din partner. Du lyver og bedrager dine venner.


Du er "aldrig" tilstede socialt. Du har hele tiden tanker på næste kick.


Du satser og spiller ikke kun med din økonomi – jobbet, din familie og venner er med i indsatsen.

Det kick/rush/beruselse du får af at spille og skuffelsen bagefter, er en sand rutchetur. Du håber, at det bliver bedre – næste gang – næste gang igen.


Du er fanget i fælden, og du kan ikke bryde cirklen og ender i stor gæld. Du er tæt på eller er allerede gået fra hus og hjem, eller har mistet familie/venner.


På Sundhedsstyrelsens diagnoseliste (WHO ICD-10) er spillelidenskab defineret som en afhængighedstilstand, der er “karakteriseret ved hyppigt gentagne episoder af spillelidenskab, som dominerer personens liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige og familiemæssige værdier og forpligtelser”


Hvad gør vi?

I hypnose finder vi ud af hvilken følelse (kick/rush) du får ud af at spille, og vi erstatter den med en almindelig normal opfattelse af en følelse med at spille og tabe, så du IKKE søger “spillet” som et fix (kick/rush).


Du skal lære at leve et "kedeligt" liv, men et ægte liv. Du skal finde nye værdier i dit liv.


Nu er gevinsten “følelsen af beruselse” der ikke længere, og din lyst til at spille forsvinder samtidig.


Hvilken forbedring får du?

Hypnosen giver dig en normal hverdag tilbage, hvor du undgår at gældsætte dig og lyve.