Præstationsangst

Præstationsangst

Præstationsangst og Hypnose


Hvad er præstationsangst?

Det er ikke kun situationen, som du er bange for. Angsten starter længe før du skal præsentere noget. Du bruger meget unødig energi på dette, som du kan bruge mere fornuftigt – og ikke mindst mere behageligt.


Du vil helst gerne flygte. Du føler dig beskuet med negativt øjne af andre, dine tanker spinder rundt eller fokuseret på det samme eller du mister koncentrationen. Du tænker, at du fejler og bliver til grin – der udspiller sig et kaos med følelser og tanker. 


Denne tilstand af angst som fylder dig, er en uønsket tilstand. Tilstanden kan optræde i forskellige situationer som møder, eksamen, præsentation, offentlig begivenhed, social sammenhæng e.lign.

Du mister overblikket, når du skal “på”.


Du oplever forskellige fysiske symptomer og føler sjældent, at du får leveret det, som du virkelig kan og vil. Angst er et grundlæggende eksistensvilkår for alle mennesker. Denne angst kan du i de fleste tilfælde rationalisere, men nogle får en så overvældende følelse, at den overtager fornuften.


Hvad gør vi?

Under hypnosen, finder vi frem til, hvorfor du reagerer så voldsomt med angst. Vi styrker dig og dit ubevidste. Hypnose er det optimale valg af terapiform, når vi skal bearbejde dårlige vaner og automatiserede reaktioner


Hypnose er en ret præcis og anerkendt måde at få kontakt med underbevidstheden, hvor oplevelser lagres over tid, og sommetider lagres noget ubehageligt efter bare en enkelt oplevelse.

De oplevelser vi vil ændre, kan ændres med hypnose.


Hvilken forbedring får du?

Du fjerner præstationsangsten, og vi tilsætter den tilstand du ønsker. Du oplever, at du slipper den angst, der lammer dig og erstattes af en almindelig nervøsitet, som alle har før en vigtig begivenhed. Den vil føles som spænding, og du vil stadig kunne præstere og nå det ønskede mål.


Jeg har selv levet i en verden, hvor jeg skulle præstere hver dag og hele tiden. Jeg har god erfaring i præstationer i presede situationer på højt forhandlingsniveau samt eksamens og fomidlingssituationer, og kan derfor vejlede dig professionelt med forståelse og indsigt!